Wie zijn wij

paard-wagenSchoorsteenveger Steevens is een echt familiebedrijf en bestaat sinds 1930. Opa Steevens is in Rotterdam als zeepman begonnen, zie foto. Het werk ging er destijds wel wat anders aan toe, zo werkte opa Steevens nog met paard en wagen en mogen we nu met een mooie werkbus de zaken doen.

Na de oorlog is opa Steevens een bekend gezicht in Rotterdam en omstreken. Hij leidde toen het bedrijf Steevens Olie Service, ook wel bekend als Olie S.O.S. In die tijd werd er voornamelijk gestookt op olie en kolen dus de combinatie tussen brandstof verkopen en schoorsteenvegen was erg logisch. De stap naar schoorsteenvegen was snel gezet.

Inmiddels is grondlegger opa Steevens overleden, maar de zonen en kleinzonen zetten de traditie van het schoorsteenvegen voort. De kleinzonen hebben allebei na een carrière bij de Marechaussee er toch voor gekozen om in het familiebedrijf te komen werken en kunt u nog steeds bij ons terecht voor klussen rondom uw schoorsteen. Inmiddels staat de vierde generatie Steevens al klaar en wellicht zullen zij de traditie nog een generatie voortzetten.

schoorsteenveger-kyan

De vierde generatie

abonnement-schoorsteenveger

Abonnement uit de jaren 70

Opa Steevens heeft al zijn zes zoons het ondernemerschap bijgebracht en dit heeft geleid tot een gehele ondernemersfamilie. Alle zoons zijn begonnen als schoorsteenvegers en hebben hun werkterrein inmiddels uitgebreid met onder meer tegelzetter, het bouwen van openhaarden, het plaatsen van kachels en het aanleggen van vloerverwarming. Zo kunt u momenteel voor veel van uw klussen bij onze familie terecht. Door onze jarenlange kennis en ervaring zijn wij een expert op het gebied van schoorstenen en alles wat daarbij hoort.

schoorsteenveger-tegelzetbedrijf-steevens
X