Schoorsteenkappen

Er zijn diverse schoorsteenkappen op de markt, deze hebben een ieder een andere werking. Het is afhankelijk van uw schoorsteen welke schoorsteenkap het beste is. De schoorsteenkappen die wij verkopen zijn van Firemaster, een erkend bedrijf in de verkoop van originele schoorsteenkappen.

Als wij bij u langskomen, geven wij u graag advies over welke schoorsteenkap het beste past bij uw schoorsteen. Hieronder kunt u alvast algemene informatie lezen over enkele schoorsteenkappen die wij verkopen. Heeft u vragen over welke schoorsteenkap voor uw schoorsteen geschikt is, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Firemaster ClassicFiremaster Classic

De Firemaster Classic is de meeste verkochte schoorsteenkap. Dit model is geschikt voor wekelijks gebruik van openhaarden of houtkachels. Meer informatie over de Firemaster Classic.

Rotorvent AspiratorAspirator

De Aspirator, ook wel bekend als Rotorvent en Aspiromatic, is geschikt voor open haarden, houtkachels en ventilatiekanalen. Dit model is er voor schoorstenen die niet hoog genoeg zijn of omdat er hogere objecten als gebouwen of bomen omheen staan. Meer informatie over de Aspirator.

CombimasterCombimaster

De Combimaster is er voor ontluchtings- en ventilatiekanalen. De Combimaster voorkomt dat vogels een nest kunnen bouwen in uw kanaal en voorkomt tevens regeninslag. Meer informatie over de Combimaster.

Alle schoorsteenkappen

Ons assortiment bestaat uit meer dan de bovengenoemde schoorsteenkappen, bekijk daarom nu ons volledige assortiment!

X